Faciliteiten

Op de camping is een zwembad voor de kinderen, een speeltuintje en een sportveld. In de bar staat een pooltafel en een tafelvoetbalspel. Er zijn twee restaurants op loopafstand van de camping. In de zomermaanden verzorgen wij regelmatig BBQ’s en serveren we eenvoudige maaltijden! En in de ruim gesorteerde mini-mercado achter de camping kunt u dagelijks terecht voor o.a. vers brood.

Voor de inwendige mens

Op de camping is een bar met terras. Er zijn goede restaurants dichtbij de camping waar je voor aantrekkelijke prijzen uitgebreid kunt eten.

In de bar is een kleine kaart voor het ontbijt en de lunch. In Oliveira do Hospital (15 km), vindt u de grotere supermarkten zoals de Lidl, Pingo Doce, Continente en de Intermarché.

In de zomer mag er niet buiten gebarbecued  worden, om bosbranden te voorkomen. Maar we hebben indoor BBQ-ruimteeen unieke binnen- BBQ in de Cozinha (keuken). Portugezen maken hier graag en veel gebruik van en kunnen u de kneepjes van het vak leren! Grote stukken vlees, smaakvolle spiezen, sardientjes….alles ligt lekker te knisperen op het vuur! Het is een gemeenschappelijk ruimte, voor alle campinggasten.

Toiletgebouwen en wasmachine

Er zijn 2 toiletgebouwen met warme douches. Bij elk toiletgebouw is er ook een ruimte voor de was en de afwas. Tegen betaling kan gebruik gemaakt worden van de wasmachine. Een droger is niet nodig, drogen gaat heel snel als het zonnetje schijnt 🙂

Voor de kinderen

Voor de kleintjes is er een speeltuintje met schommels, glijbaan en een draaitol.

Sporten

Op het speelveld kan gesport worden: voetbal, volleybal, badminton, basketbal en in de bar staat een tafelvoetbalspel en een pool-tafel.

Op de ping-pongtafel gaat menig balletje heen en weer.

 

In de rivier kan gezwommen worden en voor de groteren hangt er een groot slingertouw in de boom! En in de nabije dorpjes Avô en São Sebastião da Feira zijn gezellige rivierstrandjes.

Wandelen, fietsen en kanoën

We hebben 2 kano’s waarmee in de buurt van de camping gepeddeld kan worden, vanaf mei.  Ook zijn er wandelroutes beschikbaar. Voor de wandelaars zijn er 2 routes die direct vanaf de camping gestart kunnen worden en daar ook weer eindigen. Verder zijn er op wikiloc wandelingen hier in de buurt te vinden, zoek op Ponte das Três Entradas.

Geocaching wordt steeds populairder en het is een manier op bijzondere plekjes te komen. Meer informatie en aanmelding kan op de site van Geocaching.com

Wifi

Op het voorste gedeelte van de camping en in de bar is draadloos internet beschikbaar (gratis).

Vrijwilligers

Elk jaar zoeken we vrijwilligers en/of stagiaires die kunnen helpen met het organiseren van activiteiten op de camping. Geen hoogdravend animatieprogramma, maar leuke en sportieve activiteiten waarbij we gebruik maken van de mogelijkheden op en rond de camping (vlotten bouwen, speurtochten, brood bakken etc.)

Ruimte voor workshops, bijeenkomsten, feesten, bijzondere gelegenheden

In het voor- en najaar zijn er ook faciliteiten op de camping  voor bijvoorbeeld bedrijfsbijeenkomsten, trainingen en workshops. Wilt u een feest geven en zoekt u een geschikte ruimte, ook dan kunt u bij ons terecht.