Contact en reisinfoGrotere kaart weergeven

Contactgegevens:

Parque de Campismo Ponte das Três Entradas

3400-591 Santa Ovaia (Oliveira do Hospital)
Portugal
Tel: 00351-238 670 050
(Wilt u in het Nederlands te woord gestaan worden bel dan: 00351 911858316)
Fax: 00351- 238 670 055
E-mail: ponte3entradas@sapo.pt
GPS: 40˚ 18’ 25.43” N 007˚ 52’ 17.47” W

Hoe komt u bij ons?

Vanuit Nederland/Belgie:

Met het vliegtuig

Er zijn verschillende lowcost-maatschappijen die vliegen op Porto of Lissabon. Vanaf Porto naar de camping is het 2 uur rijden en vanaf Lissabon 3 uur. Op beide luchthavens kunnen auto’s gehuurd worden. Het is het voordeligst om dit van te voren te doen. Het huren van een auto is vaak goedkoper in Spanje, u kunt dan vliegen op Vallodolid. Met de zoekmachines van bijvoorbeeld cheaptickets.nl of worldticketcenter kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken.

Enkele maatschappijen die op Portugal vliegen (vanuit Amsterdam):

  • TAP (zij hebben in het voor- en najaar regelmatig aanbiedingen)
  • KLM
  • TRANSAVIA

Er zijn ook diverse lowcost-maatschappijen met rechtstreekse vluchten vanaf  Eindhoven, Maastricht, Brussel, Dusseldorf (Weeze).

Autohuur

Wij hebben goede ervaringen met Autoeurope, maar ook andere maatschappijen zoals Hertz, Avis e.d. bieden mogelijkheden. Vaak is het ook voordelig om een auto te huren bij de maatschappij waar u uw vliegticket hebt geboekt. Maar “kijk en vergelijk”, want de verschillen zijn groot.

Lokaal is er een depot van Hertz, maar daarvoor moet wel tijdig gereserveerd worden. Mocht u hier gebruik van willen maken, laat het ons dan bij uw reservering weten.

 

Met de auto

is het vanaf Utrecht zo’n 2200 km, een tocht die u in 2 of 3 dagen (of meer natuurlijk) kunt rijden.

De snelste route is via de (tol-) snelwegen langs Parijs, Bordeaux, San Sebastian, Burgos, Valladolid, Salamanca (een mooie stad om te bezoeken!), Cuidad Rodrigo, de grens over bij Vilar Formosa en dan richting Guarda (let op tolweg! Lees de laatste informatie hierover op de pagina Routebeschrijving.)

Met het openbaar vervoer

Met de bus vanuit Nederland of België kunt u een ticket boeken bij Eurolines, zij rijden naar Oliveira do Hospital.

Met de trein in Portugal kunt u vanuit Porto of Lissabon naar station Coimbra-B. Vanaf daar kunt u de bus nemen naar Vendas de Galizes. Er gaan ook rechtstreekse bussen vanuit Lissabon en Porto.

Op de site van de Portugese Spoorwegen kunt u uitzoeken wat de beste verbinding is.

Met de bus: vanuit Porto, Lissabon of Coimbra naar Vendas de Galizes. Op de site van de busmaatschappij Rede Expressos kunt u de tijden opvragen en desgewenst een ticket boeken.

U kunt in Vendas de Galizes  de taxi nemen naar Ponte das Três Entradas (8 km), of tegen een kleine vergoeding kunnen wij u ophalen.

WIJ WENSEN U EEN GOEDE REIS!