Camping en Accommodatie

Schaduwrijke camping met verhuur van bungalows en ingerichte tent

 

 

 

 

De camping is het hele jaar open. In elk jaargetijde is het een bijzonder mooie plek. Het voorjaar begint al vroeg. In februari / maart is het overdag al zeer aangenaam in  het zonnetje.

Aangename temperaturen, dus kom lekker voorzomeren! De voorjaarsmaanden april en mei zijn heel geschikt voor mensen die actief op pad willen. Wandelen, fietsen, kayakken het is dan allemaal goed mogelijk. In de zomer is het (lekker) warm en zelden te heet. In de avond koelt het lekker af. De camping biedt voldoende schaduw door de vele bomen.

De rivier is lekker koel op hetere zomerdagen (meestal in augustus).  In het najaar kunt u nog lekker lang doorzomeren en ook dan is de temperatuur vaak zeer geschikt om er actief op uit te gaan. In de winter kan er geskied worden op de Torre, het hoogste punt van de Serra da Estrela.

Faciliteiten voor campers en caravans

De camping is toegankelijk voor campers en caravans. Om een goede toegang tot de camping te hebben, adviseren wij u om vanaf Vendas de Galizes de N230 tot in Ponte das Três Entradas te volgen (zie routebeschrijving).

Verhuur van bungalows en appartementen (gesloten in januari)

We verhuren bungalows, appartementen en in het hoogseizoen hebben we ook ingerichte tenten. Allen met uitzicht op de rivier. De bungalows zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en de appartementen voor 1 tot 4 personen.

Klik hier voor meer informatie over de bungalows en appartementen.

Ingerichte tent in het hoogseizoen, glamping

Vanaf begin juni hebben we ook een ingericht tent (model TIPI), voor de mensen die wel willen kamperen, maar niet alles willen meeslepen. Deze luxe tent is voorzien van bedden, beddengoed, buitenmeubilair, kookgelegenheid en een koelkast. Voor de kinderen kan er een tentje bijgezet worden.

Klik hier voor meer informatie over de ingerichte tent.